"We were frustrated by the lack of light in the downstairs of our Edwardian terraced house... The space we gained physically was less than 4 square meters, but the project has completely transformed our family living. We now spend most of our time there, with our 2 teenage sons, and rarely use the rest of the house... Ilona worked with our traditional tastes and advised us on use of colour, materials and layout to maximise light and create a space which worked with the rest of the house. She made some great suggestions ... It’s a comfortable, warm, bright and attractive living space. We are delighted with the end result and receive many compliments from visitors."


- B. Escott, residential client



"Texere Studio…

  • optimised the space with their design, juxtaposing the building’s brilliant period detailing, including the large windows and parquet flooring, with a functional contemporary design
  • created a fusion of old and new that was both functional and aesthetically pleasing and that suited our budget
  • solved the problem of getting light into what would have been dark spaces by clever use of glass walls"

- Julia and Carl Moss, of Moss Pilates Studio, commercial client


tel: 020 7267 0954; email: info@texerestudio.com